Bäddmadrasser

Bäddmadrasser

Bäddmadrassen är den madrass som är närmast din kropp och som gör din säng komplett. Valmöjligheten är stor bland bäddmadrasser, t.ex. tryckavlastande bäddmadrasser eller olika varianter av bäddmadrasser i skum, polyet, resår eller latex i många olika storlekar. Tänk på att den ska passa den säng du har valt i kombination med vad du upplever som skönast när du ska köpa bäddmadrass.

Skum-madrasser med memoryfoam är en slags madrass som innehåller skum som formar sig efter din kropp, många säger Tempur-madrass, men Tempur är ett märke som använder sig av denna sort av fyllning.

Latex-bäddmadrass är en bäddmadrass som består av en kärna av latex. Latexskivan är naturlig och framställd från gummiträd. En naturlig och bra produkt.

Polyet-bäddmadrass är en bäddmadrass bestående av skumgummi. Oftast väldigt prisvärda bäddmadrasser.

Resår-bäddmadrass, en bäddmadrass som innehåller pocketsystem mellan latex eller polyetskivorna. Arbetar tryckavlastande, en bäddmadrass för de som vill ha något utöver det vanliga.

Köp bäddmadrasser hos oss på sovnet.se. Vi säljer märken som InBed Sweden samt en mängd andra varumärken. Söker du efter sängar, bäddmadrasser, sängkläder, inredning och möbler så finns det också att handla här på hemsidan.

 Alltid fri frakt

 Prisgaranti

 Sovgott-garanti

 10.000 nöjda kunder

tyger


Vill du se och känna på tygerna innan du bestämmer dig? Inga problem då ska du:


Beställa tygprover

fri fraktfraktbolag-2

Flera betalikoner ny

godnattssomn3

Integritetspolicy
Cookies

Copyright © 2017 Sovnet.se Web: NyWeb

Kontaktinformation

Sovnet.se

Nibbleplan 5
734 32 Hallstahammar

0221-45 62 11
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sovnet.se

sovnetlogo

betal vit ny