Sängar > Ställbara sängar > InBed Sweden Kontinentalsäng Model No.8 120x200

InBed Sweden Kontinentalsäng Model No.8 120x200

InBed Sweden

InBed Sweden

29 990kr

Från 1 382kr/månad

Lägg i varukorg

Bygg ditt sängpaket

Bäddmadrass

Basic

i

Classic

+ 1 500kr

i

Deluxe

+ 2 500kr

i

Sängens fasthet

Medium

i

Fast

i

Sängens tygfärg

Svart

Ljusgrå

Grå

Mellangrå

Mörkgrå

Brun

Mörkbrun

Ljusbeige

Beige

Mörkbeige

Stengrå

Krämvit

Röd

Mörkröd

Lila

Marinblå

Se resultat och totalpris
  • Beskrivning
  • Info
  • Leverans
  • Recensioner
InBed Swedens ställbara säng Model No.8 är en modern lyxig säng som kombinerar högsta bekvämlighet med funktion och design. Det är en säng med sovkomfort i världsklass, handtillverkad och av mycket hög kvalitet. Model No.8 består av träramar tillverkade av svenskt kvalitetsträ samt madrasser uppbyggda av två avancerade pocketsystem, naturlatex och microfeltfiber. Madrassen innehåller naturlatex och microfeltfiber som stabiliseras upp med förstärkta kallskumskanter runt pocketsystemet. Denna avancerade teknik gör sängen otroligt följsam, hållbar. Pocketsystemet är zonindelat och formar sig efter kroppen maximal och som reducerar tryckpunkterna och gynner kroppens blodcirkulation vilket skapar en fantastiskt säng med mycket god sovkomfort.

Med den senaste tekniken är det här en ställbar säng tillverkad för att bibehålla form och funktion under hela sin livslängd. Med microfeltfiber bäddat runt alla pocketsystem upplevs sängen tyst och behaglig. De värmebehandlade pocketsystemen eliminerar risken för sättningar i resårkärnan och ger en produkt med lång livslängd. Sängen är genomgådd hårt påfrestande tester i fjäderfabriken och har fått toppbetyg i hållbarhet. Varje del i sängen är utvald och tillverkad med stor omsorg och de förstärkta hörnen som håller upp och stabiliserar kanterna tillsammans gör sängen mycket stabil och hållbar. Smarta funktioner som minimerar klämrisk för barn finns monterat som standard.

Model No.8 innehåller ett energieffektivt och tyst elektriskt ställdonssystem TD-3 advanced från det ledande märket LINAK. Motorsystemet är snyggt monterat under sängen och designen ger maximalt med utrymme för enkel åtkomst vid rengöring eller plats för förvaring. Motorsystemet fungerar smidigt och tyst med tillräcklig kraft för att hantera den nödvändiga belastningen år efter år. Trådlös fjärrkontroll ingår. Du kan även koppla ihop sängen med din smartphone, iphone eller android via bluetooth. Då kan du styra sängen helt från telefonen via en app. Sängen är även extrautrustad med en extra nackmotor för exakt ställbar precision. Under sängen finns även en lampa som tänds via ett knapptryck. Model No.8 är den senaste och häftigaste ställbara sängen på marknaden just nu.

Extra information om LINAKs motor: Säker klämrisk, justering för rygg, fotände, nacke samt upp och ner. Minnesfunktion.

No8120200
Bomull
200
120
Model No.8
Svensk furu 12 cm
Bomull
Pocket 8 cm
Pocket 15 cm
Latex & microfeltfiber
25 år
Hemleverans
8-21 dagar

 Alltid fri frakt

 Prisgaranti

 Sovgott-garanti

 10.000 nöjda kunder

tyger


Vill du se och känna på tygerna innan du bestämmer dig? Inga problem då ska du:


Beställa tygprover

fri fraktfraktbolag-2

Flera betalikoner ny

godnattssomn3

Integritetspolicy
Cookies

Copyright © 2017 Sovnet.se Web: NyWeb

Kontaktinformation

Sovnet.se

Nibbleplan 5
734 32 Hallstahammar

0221-45 62 11
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sovnet.se

sovnetlogo

betal vit ny