sovnetlogoOm Sovnet.se

Sovnet.se:s affärsidé är att sälja allt du behöver för sovrummet på nätet dvs. sängar, bäddmadrasser, sängkläder, inredning och möbler. Sovnet.se skall erbjuda ett noga utvalt sortiment från kända varumärken med hög kvalité. Som kund skall det vara enkelt att ta kontakt med oss för att få råd om våra produkter och det ska vara lika enkelt att beställa de produkter du behöver för att skapa ett perfekt sovrum för dig/er. Sovnet.se erbjuder alltid fri frakt och fri retur på alla produkter i hela Sverige.
Sovnet.se har som mål att erbjuda kunder hjälp med såväl design som komfort i kombination med snabba leveranser och all den information som behövs (videos, tester och guider om varorna). Allt för att ni ska få den perfekta sängen och det perfekta sovrummet.

Vision

Sovnet.se skall erbjuda snabba leveranser och bra produkter samt bli experter på de produkter som säljs. Allt för att kunden ska få den bästa servicen och bli så nöjd som möjligt. Sovnet.se vill även ligga i framkant med produktnyheter, designtrender och ett ständigt utökande sortiment.

Kunderbjudande

Sovnet.se skall erbjuda sina kunder ett brett och noga utvalt sortiment från kända varumärken och använda sig av ett enkelt och smidigt e-handelssystem som ska underlätta för kunden vid beställning av sängar, bäddmadrasser, sängkäder, möbler och inredning för sovrummet. Kunderna ska få all information de kan tänkas behöva för att kunna välja rätt produkt. Sovnet.se skall självklart vara experter på de varor som säljs för att kunna erbjuda kunden bästa möjliga service. Genom samarbete med Svenska transportörer erbjuder Sovnet.se alltid fri frakt och fri retur på alla varor i hela Sverige.

Team

På Sovet.se ska kunden enkelt kunna jämföra, hitta information, eller tala med Sovnet.se:s skickliga kundservice för att hitta rätt produkt för just dem. Ett brett sortiment med olika prisklasser erbjuds. Sovnet.se drivs av ett handplockat gäng som består av it-tekniker och sänghantverkare som har många års erfarenhet av branschen.

Kontakta Sovnet.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.    0221-45 62 11   
 Videvägen 1B   734 38 Hallstahammar    
Org.nr: 559034-2720

 Alltid fri frakt

 Prisgaranti

 Sovgott-garanti

 10.000 nöjda kunder

tyger


Vill du se och känna på tygerna innan du bestämmer dig? Inga problem då ska du:


Beställa tygprover

fri fraktfraktbolag-2

Flera betalikoner ny

godnattssomn3

Integritetspolicy
Cookies

Copyright © 2017 Sovnet.se Web: NyWeb

Kontaktinformation

Sovnet.se

Nibbleplan 5
734 32 Hallstahammar

0221-45 62 11
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sovnet.se

sovnetlogo

betal vit ny